Do. 21-9: Leonov treedt op in StudioGonz

Gouda – De Noorse post-rock band Leonov speelt donderdagavond 21 september in StudioGonz in Gouda. De Noren warmen daar op voor hun show een dag later tijdens het grote FemME festival in Eindhoven. Als support-act is de regionale band Seven Spirits Burning vastgelegd.

Hoewel Leonov reeds een trouwe fanschare kent in Nederland, is de band hier relatief onbekend. Vorig jaar november was Leonov voor het eerst op Nederlandse bodem te zien. Dat leverde dusdanig veel positieve reacties op dat de band dit jaar op herhaling komt.

Muzikaal draait Leonov om de dromerige stem van zangeres Tåran Reindal. Sfeervolle passages worden afgewisseld met moderne rock, zwaardere passages en lang uitgesponnen muzikale avonturen. Het legt de band geen windeieren: in Noorwegen is Leonov inmiddels een graag geziene band op tal van festivals.

Advertisements

De support-act Seven Spirits Burning presenteert deze avond hun nieuwe EP. De regionale band speelt toegankelijke hardcore en geldt als ideale opwarmer.

StudioGonz aan de Turfsingel 36 in Gouda opent om 20.00 uur de deuren. Een half uur later trapt de eerste band af. Meer informatie: www.studiogonz.nl