Leoni Goudkuil in vlogfinale LolaLiza

Leoni Goudkuil is een 31-jarige vlogger en presentatrice uit Alphen aan den Rijn. Voor mensen die het vloggen of tips & tricks voor social media willen leren, geeft zij cursussen en workshops. Leoni staat in de finale bij een vlogwedstrijd voor de Belgische fashionketen LolaLiza. Met vestigingen in Nederland, België en Frankrijk gaat ook deze winkel met de social mediatrend mee. Op zondag 1 december sluiten de stembussen voor deze wedstrijd.

LolaLiza is van oorsprong een jurkenwinkel, gespecialiseerd in alleen jurken. De laatste jaren heeft de winkel het assortiment uitgebreid met toffe truien en mooie broeken. ‘’Fashion is niet my middle name.’’ Zei Leoni in het radio-interview van GoudaFM. ‘’Doordat de winkel zo een divers assortiment heeft, zit er voor iedereen wel iets bij. Iedereen vindt het tof om iets aan te trekken waar diegene zich goed in voelt. De kleding is leuk, maar niet super standaard.’’

De vlogger staat nu in de finale met nog een Nederlandse vlogger en twee Franse meiden. Deze finalisten werden uitgekozen op basis van hun ingestuurde video’s. Van beide landen wordt er een winnares bekend gemaakt die huisvlogger van LolaLiza in eigen land wordt. Maar eerst moesten de vier finalisten nog pitchen in Brussel dit gebeurde op maandag 25 november. Deze pitch werd gehouden om extra stemmen te werven en om kennis te maken met de werkgevers en werknemers van LolaLiza.

Advertisements

Op zondag 1 december sluiten de stembussen. Op 3 december worden de winnaars bekend gemaakt op de social media accounts van LolaLiza. Stem op Leoni via onderstaande website!

https://www.lolaliza.com/nl-nl/vloggers

 

 

Luister vanaf 1:42:00 naar het interview met Leoni op GoudaFM.

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

 

 

26-11-2019 12:37