Koningsnacht Gouda 2020

Koningsdag 2020 komt steeds dichterbij, dit betekent ook dat er een Koningsnacht festival op de planning staat. Mass Events heeft niet stilgezeten met de organisatie van het festival. Nadat zij de organisatie overnamen van Stichting Hart van Oranje, wilden zij dezelfde vibe mee blijven geven aan de festivalgangers. Op de Facebookpagina ‘Koningsnacht Gouda’ zijn er steeds meer updates te zien over het festival, dat plaatsvindt op zondag 26 april van 19:00 tot 01:00 op de Markt in Gouda.

Het festival vindt zoals elk jaar weer plaats op de Markt in het centrum van Gouda.. Het belooft een groot feest te worden met meerdere liveoptredens van vele artiesten. Ook zijn er zijn drankjes en hapjes (tegen betaling) te verkrijgen.

Artiesten
De organisatie heeft al een aantal artiesten bekend gemaakt. Zo zal de van oorsprong Goudse band ‘The Handsome Poets’ hun 10-jarige jubileum vieren. Deze Indiepop band is al sinds 2009 actief. De band is onder andere bekend van de radio, speelde in het voorprogramma van Bløf, traden acht avonden op bij De vrienden van Amstel Live en zijn meerdere malen op televisie geweest.

Advertisements

Ook speelt ‘It All Started In The Nineties’ voor het eerst tijdens Koningsnacht Gouda 2020. Deze show bevat 90s meezing muziek, danseressen, veel confetti en een DJ-set met de intentie om heel de Markt plat te spelen.

De laatst bevestigde act is K-Liber 4life. Deze groep is bekend van de hitnummers ‘Viben’, ‘Schudden met die billen’ en ‘Dansen’. De vrolijke muziek zal voor een goede sfeer zorgen, waarbij er gedanst en gesprongen zal worden.

Toegang
Koningsnacht Gouda 2020 is gratis toegankelijk voor iedereen die zich in de stemming voelt voor een feestje. Houd de Facebookpagina in de gaten voor eventuele updates.

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

 

Download nu deGouda App voor iOS en Android

 

05-02-2020 13:18