Koningsloop in het Groenhovenpark

Foto ter illustratie

Gouda – Op Koningsdag, vrijdag 27 april, kunnen hardlopers, nordic walkers en sportieve wandelaars meedoen met de Koningsloop in het Groenhovenpark in Gouda. Langlaufvereniging Gouda en de Goudse Runners organiseren samen de Koningsloop. De loop is geschikt voor beginnende lopers, wandelaars en voor de (meer) ervaren lopers.

De hardlopers lopen 3, 6 of 9 ronden van 1100 meter en de nordic walkers en wandelaars lopen 4 of 7 ronden van 700 meter. De kosten voor deelname zijn 3,50 euro per persoon, inclusief een ontbijt. Ook is er een kidsrun, 1 ronde van 1100 meter. Vaders, moeders, opa’s en oma’s mogen hun (klein)kind begeleiden bij de kidsrun.

De start is om 8.30 uur vanaf de Skihut van de Langlaufvereniging, bereikbaar via het pad links van het Groenhovenbad. In de Skihut kan men voor aanvang van de loop de deelname kosten voldoen en er is verkleedruimte aanwezig. Aansluitend aan het lopen staat in de Skihut een ontbijt gereed.

Advertisements

Voor meer informatie zie www.langlauf.nl. Inschrijven voor deze loop kan via goudserunners@spikeshop.nl of cursus@langlauf.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl
19-04-2018 15:15