Kinderboerderij aan kop bij Cash voor je club actie in Bloemendaal

Gouda – Sinds 19 september jl. de actie “Cash voor je club” gestart is in winkelcentrum Bloemendaal, vallen de knalroze Bloemendaal munten met tientallen tegelijk in de inleverdisplays. Iedere week worden de displays geleegd en de hoeveelheid munten gewogen. Naar ratio wordt dan de ranking bepaald. Immers wie na afloop van de actieperiode de meeste roze munten heeft ontvangen, krijgt op 7 november a.s. ook het hoogste bedrag uitgereikt. Op dit moment gaat Kinderboerderij De Goudse Hofsteden aan kop.

Voor iedere € 5,- die de klant tussen zaterdag 19 september en zaterdag 31 oktober 2015 bij de deelnemende winkels in winkelcentrum Bloemendaal besteedt, krijgt deze een Bloemendaal munt. Iedere vereniging heeft zijn eigen inleverdisplay. Totaal is er 10.000,- te verdelen. Welk deel de verenigingen krijgen, wordt bepaald door de hoeveelheid ingezamelde munten. Pro rato worden de bijdrages toegekend. Dus hoe meer munten, des te meer geld.

Op iedere zaterdag gedurende de actieperiode zijn de verenigingen bij toerbeurt in het winkelcentrum aanwezig om zichzelf voor te stellen aan het publiek. Op 24 oktober zijn A&CKV Gemini en Shaolin Kempo Kai in het winkelcentrum aanwezig om u te informeren en tot slot is Stichting ‘De Hoog’ Denksport er op 31 oktober om kennis met u te maken.

Zaterdag 7 november 2015 om 15.00 uur wordt er in winkelcentrum Bloemendaal op feestelijke wijze bekend gemaakt hoeveel de geselecteerde verenigingen aan munten hebben ontvangen en welk sponsorbedrag hier tegenover staat. Meer informatie over deze actie en de voorwaarden kunt u vinden op www.winkelcentrumbloemendaal.nl