Kerstbrunch bij kinderboerderij De Goudse Hofsteden

Op Tweede Kerstdag wordt voor de eerste keer een Kerstbrunch voor iedereen georganiseerd in horecaruimte De Deel van kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Iedereen is welkom; gezinnen, ouderen, stellen, alleenstaand, vrienden, iedereen kan aanschuiven in De Deel.

We heten u van harte welkom om 11.00 uur voor de Kerstbrunch aan de gezellig gedekte tafels en gezamenlijk kunt u genieten heerlijke (mini)broodjes, mini-quiches, pannenkoekjes, kerststol, salades en hartig en zoetbeleg. Uiteraard ontbreken de kerstkransjes niet. De brunch zal rond 12.30 uur eindigen. Kinderen kunnen tijdens de brunch gezellig knutselen.

De bijdrage is 7,50 euro incl. koffie/thee, melk en jus d’orange en incl. knutsel voor de kinderen. Aanmelden kan tot en met maandag 24 december, telefonisch 0182-514 219, in De Deel of via de website, www.kinderboerderijgouda.nl, uiteraard kunt u hier ook meer informatie krijgen. Kinderboerderij De Goudse Hofsteden is gevestigd aan Bloemendaalseweg 34 in Gouda. Vervoer kan eventueel geregeld worden via Vervoerspunt Gouda.

Advertisements

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
12-12-2018 09:34