Goudse jongerenvereniging Yunited kondigt eerste evenement aan

Op vrijdag 11 januari vindt in de Theaterbakkerheij de officiële kick-off van jongerenvereniging Yunited plaats. Tijdens een heuse ‘Launchparty’ maken initiatiefnemers Jos Uitterhaegen (20), Niels Korte (22) en Gino Bakker (24) de plannen van de vereniging bekend. Verder moet het vooral een gezellige avond worden met voldoende ruimte om te borrelen en feesten. Later op de avond zorgt The House Fabrique voor het muzikale programma.

Eerder werd bekend dat Gouda er met Yunited een nieuwe vereniging bij krijgt. Yunited wil jongeren verenigen om samen te zorgen dat de stad gaat bruisen. Dit wil Yunited bereiken door verschillende evenementen en activiteiten te organiseren voor deze doelgroep. Uiteindelijk moet dit leiden tot een aantrekkelijkere stad voor iedereen. “Gouda is een schitterende stad, maar voor jongeren is er nu nog veel te weinig te doen”, stelt Jos Uitterhaegen.

Yunited gaat van start met een presentatie, die later over zal gaan op een feest. Op 11 januari mogen ze dat doen in de nieuwe Theaterbakkerheij. “Het is geweldig dat Yunited, de Theaterbakkerheij en The House Fabrique nu al de handen ineen slaan. Stuk voor stuk prachtige initiatieven voor de stad”, zegt Gino Bakker. Na 11 januari staan onder andere een kroegentocht, netwerk borrel en politiek café op de planning.

Advertisements

Via Facebook, Instagram en Twitter zal Yunited geïnteresseerden op de hoogte houden van alle ontwikkelingen. Ook is vandaag de officiële website (www.yunited.nl) de lucht in gegaan.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
12-12-2018 09:26