Kensington, Typhoon en Claudia de Breij voor het eerst op De Vrienden van Amstel LIVE!

Amstel maakt met 15 artiesten line-up De Vrienden van Amstel LIVE! 2016 bekend

Amsterdam, 13 januari 2016 РOp de dag dat in Ahoy de opbouw start voor De Vrienden van Amstel LIVE! maakt organisator Amstel tijdens een nieuwjaarsborrel het programma voor de 18e editie bekend. De meest opvallende namen zijn dit jaar Kensington, Typhoon, Claudia de Breij, Kenny B en Fedde Le Grand. Zij maken allemaal voor het eerst hun opwachting in de grootste kroeg van Nederland. Ook werden er veel vertrouwde namen gepresenteerd zoals Guus Meeuwis, Rob de Nijs, DI-RECT, De Dijk, 3JS, Nick & Simon, Tren van Enckevort, Nielson en Mr.Probz. Xander de Buisonjé is wederom gastheer van De Vrienden van Amstel LIVE!

Alle shows van De Vrienden van Amstel LIVE! op 21, 22, 23, 24, 25, 27, 28, 29 en 30 januari 2016 zijn volledig uitverkocht. In totaal ontvangt Amstel ruim 125.000 bezoekers in Ahoy Rotterdam.

Onvergetelijke avond
Jetske Freeve, marketing manager Amstel blikt vooruit: “Over een week opent Amstel voor de 18de keer de deuren van de grootste kroeg van Nederland. Het afgelopen jaar heeft het team achter het evenement keihard gewerkt om onze gasten opnieuw een onvergetelijke avond te bezorgen. We zijn enorm trots op de line-up die wij vandaag mogen presenteren. De top van de Nederlandse muziekscene is aanwezig en natuurlijk houden we ook nog de nodige verrassingen achter de hand. De show van 2016 zit vol vernieuwingen, maar onder de bekende kroonluchter zal de de avond altijd vertrouwd aanvoelen. We hebben er ontzettend veel zin in en wensen de bezoekers heel veel plezier.”