KAMPIOENSCHAP HEREN 1 BOUNCERS BASKETBALL BINNEN HANDBEREIK

Slechts een thuiswedstrijd voor Bouncers het afgelopen weekend en dat was de wedstrijd van Bouncers Heren 1 tegen The Jumpers 3 uit Den Haag.
Gezien het prima spel van de ploeg van coach Ben Ponsioen in voorgaande wedstrijden, waren de verwachtingen van het publiek in sporthal Mammoet hooggespannen. Veel viel er in het eerste kwart echter niet te genieten: Bouncers kwam slap uit de startblokken, er werd matig verdedigd en aanvallend werd de bal soms simpel ‘weggeven’. Pas na twee minuten wist Bouncers de score te openen met een mooie driepunter. Uiteindelijk werd het zwakke eerste kwart, waarin The Jumpers nog even voorstond, met een kleine voorsprong afgesloten.

In de overige kwarten, ook al was het spel niet altijd even hoogstaand, komen de bezoekers er echter niet meer aan te pas. De Hagenaars hebben geen antwoord op het degelijke spel van Bouncers en zochten het vooral in het maken van fouten. Naast schoten van afstand, snel uitgevoerde lay-ups en het prima samenspel, was de thuisploeg ook scherp in de afronding van de vrije worpen. Uiteindelijk pakte Bouncers een ruime 84-50 overwinning.

De ploeg speelt met vertrouwen, met degelijk spel en een prima sfeer kan binnen een paar weken de kroon op een goed seizoen worden gezet: het Kampioenschap.

Overige uitslagen:
Bouncers Jongens Onder 16 1 kon het in Leiderdorp niet bolwerken tegen BV Leiderdorp 1, 94-36. Opnieuw geen winst voor Gemixt Onder 12 2. Eveneens in Leiderdorp werd met 85-35 verloren van BV Leiderdorp 1.

Programma:
Zaterdag 26 maart 2016: Waddinxveen de Duikelaar.

Om 11.30 u komt Bouncers Meisjes Onder 16 1 in actie voor de beker en Jongens Onder 18 1 om 15.30 u.

Vrijdag 1 april 2016: Waddinxveen de Duikelaar.