‘Jungle’ afzwemfeest bij Zwemschool Kikkersprong!

In het weekend van 2 oktober zwom weer een grote geselecteerde groep kinderen uit de regio bij Zwemschool Kikkersprong af voor hun A-, B- en C-diploma. Alle kinderen slaagden voor hun diploma en hielden het 100%-slagingspercentage van het zwembad daarmee in stand. De Kikkersprong helpt de kinderen onbevangen en met vertrouwen te zwemmen, zodat zij het diploma allemaal glansrijk behalen.

Deze keer was het zwembad versierd in Jungle-thema, een heel vrolijk en kleurrijk gezicht. De teamleden waren verkleed en zorgden samen met de papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes voor een bijzondere feeststemming. Ook de mascottes -kikkers Fred en Faytje- waren aanwezig en maakten nog een mooie foto met de geslaagde kinderen.

Het diplomabriefje van de Kikkersprong
De Kikkersprong werkt met een ‘diplomabriefje’, dat de kinderen krijgen uitgereikt wanneer zij volgens het ervaren team klaar zijn om af te zwemmen. Het is elk zwemseizoen een soort competitie om zoveel mogelijk mensen af te laten zwemmen, waar zij doorgaans klaar voor zijn wanneer ze goed met kleding kunnen zwemmen. Dankzij het grote aantal kinderen dat is afgezwommen zijn er weer nieuwe plaatsen beschikbaar.

Advertisements

Snorkelen en Zwemvaardigheid
Wij zijn per september 2016 gestart in Bodegraven op zondagmiddag met lessen voor Snorkelen en Zwemvaardigheid. Indien uw kind C diploma heeft behaald en hier aan deel wil nemen, dan verzoeken wij u contact op te nemen.

Het belang van het ABC-diploma
Het team van de Kikkersprong benadrukt het belang van het ABC-diploma, dat staat voor Aanleren, verBeteren en Compleet. Het ABC-diploma is een reeks diploma’s die helpt de kinderen volledig zwemwaardig te worden. Het ABC-diploma is een nationaal erkend zwemdiploma, uitgegeven door de ENVOZ. De controlerende instantie ISF (International Swim Federation) is bovendien meer dan tevreden over het niveau en de feeststemming in Zwemschool Kikkersprong.

Over de Kikkersprong als erkend opleidingsinstituut
Zwemschool Kikkersprong is een erkend opleidingsinstituut, dat gebruik maakt van een door ENVOZ ontwikkeld leertraject en onder toezicht staat van de ISF. Kinderen die afzwemmen voor het C-diploma ontvangen naast het diploma bovendien een medaille en een internationaal zwempaspoort, waarmee Kikkersprong benadrukt dat de kinderen er klaar voor zijn zelfstandig het water in te gaan.

bron: zwemschool Kikkersprong