Jodan Boys verlengt contract trainer Van den IJssel

Dennis van den IJssel is ook komend seizoen hoofdtrainer van de Goudse hoofdklasser cvv De Jodan Boys. Dat nieuws maakte voorzitter Fred Graafland op zaterdag 2 januari bekend tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de voetbalclub.

De 44-jarige oefenmeester uit Alphen aan den Rijn nam halverwege het seizoen 2013/2014 het roer over en staat met zijn team momenteel op de 5e plaats in de sterk bezette Hoofdklasse B.

Erg blij
Jodan Boys is erg blij dat er overeenstemming is bereikt met Van den IJssel over verlenging van zijn contract met één seizoen. Voorzitter Fred Graafland: “We zijn niet alleen zeer tevreden over de huidige prestaties van het eerste elftal, maar vooral ook over de ontwikkeling die spelers, begeleiding en organisatie laten zien. We hebben er veel vertrouwen in dat we deze goede ontwikkeling samen met Dennis van den IJssel gaan doorzetten in het komende seizoen.”

Prachtige club
Ook Dennis van den IJssel is gelukkig met de verlenging van zijn verbintenis: “Jodan Boys is een prachtige club met geweldige mensen. Ik heb het enorm naar mijn zin. Toen de club de intentie uitsprak om met elkaar door te gaan, waren we er dan ook snel uit.”