Jaarlijkse ‘Jump in’ bij TOOS Plaza

Waddinxveen РOp zaterdag 9 november werd in TOOS Plaza in Waddinxveen de jaarlijkse Jump In gehouden, deze wedstrijd werd georganiseerd door de Waddinxveense Dans- en Turnvereniging TOOS. De wedstrijd was speciaal voor de recreatiegymnasten die ̩̩n keer in de week trainen.

Aan deze regionale groepspringwedstrijd deden ruim 100 recreatiegymnastiek meisjes en jongens mee. De deelnemende gymnastiekverenigingen waren; TUMO uit Moordrecht, OSS uit Zevenhuizen, Boskoop uit Boskoop, UDI uit Zwammerdam, Wilskracht uit Alphen ad Rijn  en natuurlijk TOOS uit Waddinxveen.

De TOOS Jump In is een springwedstrijd voor groepen van minimaal 6 en maximaal 9 turners of turnsters. Er werd gesprongen op de onderdelen; lange mat, trampoline met kast en trampoline.

Voor, tijdens of na de wedstrijd konden de deelnemers nog recreatief springen op de tumblingbaan, lange mat of andere sprongbanen in de Danszaal en tevens konden ze vrij turnen in de Turnzaal van TOOS Plaza.

Er was dit jaar een drukke middag wedstrijd met 14 deelnemende groepen in drie verschillende nivo´s; groep 5-6 en groep 7-8 van de basisschool en middelbaar onderwijs.

In de categorie groep 5-6 won TOOS helaas geen prijzen en werden de prijzen verdeeld over Boskoop, UDI, OSS en TUMO.

In de categorie groep 7-8 was er bij het onderdeel trampoline de zilveren prijs voor TOOS-B3. De overige prijzen waren voor Wilskracht, Boskoop, OSS en TUMO.

In de categorie middelbaar onderwijs won TOOS op alle onderdelen (Lange Mat – Trampoline – Trampoline Kast) de 1e plaats.

De Jump In beker voor de ploeg met het hoogste puntentotaal voor alle toestellen werd in het nivo groep 5-6 gewonnen door BoskoopA1, in het nivo groep 7-8 was de Jump In trofee voor TUMO-B2 en bij de categorie middelbaar onderwijs naam TOOS-C4 de Jump In troffee mee naar huis.

Na afloop kregen alle deelnemers een diploma mee naar huis.