Inwoners Gouda wéér in de studio van Miljoenenjacht

Foto: Roy Beusker

Vijftig inwoners van Gouda uit postcodegebied 2804 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of de inwoners van Gouda daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 29 september vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6.

Margje (36) is de gelukkige winnaar van een studioplaats in vak Gouda: “Ik ben heel benieuwd. Ik vind het al hartstikke leuk om de opnames mee te maken. Mijn zus gaat met me mee, dus dat wordt gezellig. Als ik mag spelen, dan doe ik dat op gevoel. Ik kan me niet voorstellen dat ik een mooi bedrag win, maar mocht het lukken, dan zou ik mijn zus een deel geven en hier in Gouda zoeken naar een koophuis.”

Gouda eerder in de prijzen
Gouda was al eerder vertegenwoordigd bij Miljoenenjacht. Vorig jaar zaten vijftig inwoners van Gouda uit hetzelfde postcodegebied (2804) in de studio. Het lot bleek de 59-jarige Williegoedgezind. Zij won een reis naar Curaçao voor tien personen. Ook in de eerste aflevering van dit seizoen zaten inwoners van Gouda (postcodegebied 2807) in de studio. Of zij in de prijzen zijn gevallen, is op zondag 8 september om 20.00 uur bij SBS6 zien.

Advertisements

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De vijftig inwoners van Gouda zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners van Gouda is zondag 29 september van 20.00-21.30 uur bij SBS6 te zien.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

06-09-2019 10:30