Inschrijving 29ste Paul&Paul Lions Rottemerenloop

fitness, sport, training, people and lifestyle concept - close up of woman feet running on track from back

Zevenhuizen – Voor de 29ste keer organiseert Lions Club Zevenhuizen de Paul&Paul Lions Rottemerenloop op zaterdag 23 juni. Na de succesvolle editie van vorig jaar start de loop ook dit jaar aan de Tweemanspolder in Zevenhuizen.

Loopcommissie voorzitter Dick van der Poort vertelt dat de opzet nu gelijk is aan vorig jaar. “De start en finish zijn weer bij brasserie het Graanhuys en BeweegpuntBas, aan de Tweemanspolder, terwijl de loop door het prachtige polder- en natuurgebied van de Rottemeren gaat”. De start van de 5, 10 en 15 kilometer is om 11.00 uur, de Jan Visser Kidsrun begint om 10.00 uur. De start- en finish locatie is voor deze gelegenheid omgetoverd in een feestterrein met volop muziek, terwijl ook nog de Elliptigo race plaats vindt.

Medecommissielid José de Wit vertelt dat het ook mogelijk is om met een vrienden en/of bedrijventeam in te schrijven. “Je kunt dan ook gelijk gebruik maken van een lunch arrangement na afloop van de loop, zodat je lekker met elkaar kunt na kletsen op het gezellige terras. Het inschrijfbestand hiervoor is beschikbaar via de website www.lionsclubzevenhuizen.nl.”

Advertisements

Van der Poort: “Ons motto ‘We Serve’ brengen we ook met deze loop weer naar voren. De goede doelen gekoppeld aan deze loop zijn Stichting Vrienden van de Volleybal en Team Zeparo.” De Stichting Vrienden van de Volleybal organiseren jaarlijks het Lions schoolvolleybal toernooi, waarbij kinderen van de lagere scholen in Zevenhuizen en Moerkapelle lekker aan mee kunnen doen en zo gezond bezig zijn. Team Zeparo loopt mee met de grootse Roparun en verzamelt zo geld voor kankerpatiënten.

Inschrijven kan via www.lionsclubzevenhuizen.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android
30-05-2018 13:58