Hooftman Autobedrijf in Waddinxveen behaalt Volvo Quality Award

Waddinxveen – Wat zijn we ontzettend trots op ons team: Hooftman Autobedrijf in Waddinxveen heeft als één van de 12 Volvo dealers de Volvo Quality Award behaald. Deze award is voor een belangrijk deel gebaseerd op resultaten van klanttevredenheidsonderzoeken en zodoende een prachtige blijk van waardering van onze relaties!

10 meetpunten
Met de Volvo Quality Award onderscheidt Volvo Car Nederland dealers die meer dan uitstekende service bieden en daarmee een zeer hoge klanttevredenheid hebben bereikt. De dealers worden in beoordeeld op tien punten in de categorieën Sales, Service en Klanttevredenheid. In de laatste categorie wordt onder meer onderzocht hoe tevreden relaties in het algemeen over hun dealer zijn, of bij de aflevering de mogelijkheden van een auto perfect zijn uitgelegd en of de toelichting op de uitgevoerde werkzaamheden na een werkplaatsbezoek voldoende en duidelijk was.

‘Hele eer’
Altijd en overal moet dienstverlening voldoen aan de verwachtingen van de Volvo rijder en – als het even kan – deze overtreffen. “We zien dit dan ook als een hele eer, aangezien de beoordeling van onze relaties centraal staat”, zegt Martine Hooftman, “We willen een service bieden die past bij de premium producten van Volvo. Wat heel belangrijk is, is dat onze medewerkers dit voor ogen hebben. Je doet het samen. Onze teams worden gestimuleerd om het beste uit zichzelf en uit elkaar te halen. Het hele jaar werken we er hard aan, mede omdat alle voltooide trainingen ook meewegen in de beoordeling.  Deze prijs is een enorme beloning en drijfveer, maar zeker niet het enige dat ons stimuleert om zo klantgericht mogelijk te werken. Uw tevredenheid is ons namelijk veel meer waard dan welke prijs dan ook. Wat we afgelopen jaar geleerd hebben, gaan we ook inzetten in onze andere vestigingen.”   

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android  

03-04-2019 08:05