Het Witte Hof nieuwe sponsor rotonde Haastrecht

Haastrecht – Onder toeziend oog van Lia Versteeg, secretaris Historische Vereniging Haastrecht, en Jacob van Schaik, voorzitter VlistOnderneemt, werd maandag 18 september het bordje van Tuinverzorging De Molen vervangen door het sponsorbordje van Het Witte Hof.

Jacob van Schaik: “De Historische Vereniging heeft samen met VlistOnderneemt het rotondekunstproject geïnitieerd. We willen natuurlijk met zijn allen dat de entree van Haastrecht er mooi en representatief uit blijft zien. Daarom zochten we een sponsor voor het onderhoud. En het mes snijdt aan twee kanten, voor de nieuwe sponsor Brasserie Het Witte Hof is het goed voor de naamsbekendheid. Tuinverzorging de Molen blijft de rotonde onderhouden en daar genieten we dagelijks van.”

“De beplanting ziet er prachtig uit”, vult Lia aan, “het paarse kattenkruid contrasteert mooi met de roestkleurige schaatsbeelden. Zo zorgen we er met zijn allen voor dat de rotonde het visitekaartje van Haastrecht is en blijft.”

Op de foto v.l.n.r.: Jacob van Schaik (VlistOnderneemt), Léon van Leeuwen (Tuinverzorging de Molen), Babette Diemel (Het Witte Hof), Lia Versteeg (Historische Vereniging Haastrecht)