Het volledige programma van de Goud & Nieuw TV Show

Gouda – Staan jouw oliebollen en bubbels al klaar voor vanavond? Vergeet om 19:00 uur niet af te stemmen op de Goud & Nieuw TV Show via GoudaTV kanaal 63, RTV Gouwestad of www.goudennieuwgouda.com. Deze uitzending brengt Goudse gezelligheid en saamhorigheid tijdens Oud & Nieuw. Met een gratis avondvullend programma zorgen we er met elkaar voor, dat we 2020 zo positief mogelijk kunnen afsluiten.

Het programma;
19:00 Kinderprogramma; Volg een groep Goudse kinderen en entertainer May Evans op reis door de Gouda Cheese Experience, waar ze spelletjes spelen, volop gaan dansen, een liedje zingen, herrie maken en waar May een echt Gouds verhaal voorleest.

19:30 Oudejaarsconcert vanuit de Sint Jan; Dominee David van Veen vertelt over 2020 en steekt zeven kaarsen aan om stil te staan bij het afgelopen jaar. Gerben Budding begeleidt het Oudejaarsconcert. Geniet van dit prachtige klassieke concert en de sprookjesachtige beelden vanuit de Sint Jan.

Advertisements

20:00 Start avondprogramma Goud & Nieuw Show; Tussen 20:00 uur en 22:30 vindt er een interactief programma plaats met De Goud & Nieuw Pubquiz, de Goud & Nieuw loterij, 10 covers uit de Top 2000 door Goudse artiesten en interviews met Pieter Verhoeve en andere Gouwenaren.

22:30 het aftel uurtje met de Guitar Hero show vanuit So What! Verwacht alle hits met lekkere gitaarmuziek van DJ Micha!

00:00 Rebroadcast van Select Festival; Om ’s nachts een danceprogramma aan te kunnen bieden, heeft Select Festival de beelden van de livestream van afgelopen zomer beschikbaar gesteld. Tussen 00:00 uur en 04:00 uur kan iedereen genieten van de heruitzending van de techno livestream van Select Festival.

Teaser Cookhouse

Goudse Top 2000
10 Goudse artiesten en bands spelen een nummer naar eigen keuze uit de Top 2000. Vanuit So What!, De Goudse Schouwburg, de Theaterbakkerheij en de Sintjanskerk spelen Handsome Poets, Elise Mannah, Mulder & Sons, Bertha Verbeek, Marvin & Pip, Cookhouse, Modulate Silence, Tessa Jongeleen, Alex van Holstein & Jafeth Bekx de Top 2000 nummers. Verwacht bijzondere covers van echte Goudse artiesten!

Presentatie
De presentatie van de Goud & Nieuw TV Show ligt in handen van John Stubbe. Het verslag over de verschillende items wordt verzorgd door Malou Dusseldorp (Nachtburgemeester van Gouda), Suzanne Glasbergen en Hans van Aalst (Centrummanager Gouda). De loterij presentatie ligt in handen van Lizette Oudijk van Cafeetje Heeeeurlijk. Het volledige programma zal tot ongeveer 04:00 uur duren.

Teaser van Handsome Poets

 

Loterij
Een belangrijk onderdeel van de Goud & Nieuw TV Show is de loterij. Tijdens deze loterij kunt u diverse mooie prijzen winnen van Goudse ondernemers die zwaar getroffen zijn door de Corona-crisis. Tot 19:00 uur op 31 december kunt u nog loten kopen!

Wilt u de Goudse ondernemers een hart onder de riem steken? Dat kan door zelf extra loten aan te schaffen via onze webshop. De volledige opbrengst van de loterij wordt verdeeld over de ondernemersverenigingen in Gouda. Klik hier voor meer informatie over de loterij en de prijzen.

Pubquiz
Vanuit So What! vindt er op 31 december een pubquiz plaats met diverse vragen. Verzamel op de bank en doe live mee met de quiz! In de show doen Ton Vergeer, Niels Honkoop en Malou Dusseldorp live mee met de quiz. De quiz zal ongeveer 55 minuten duren.

Teaser Mulder and Sons

31-12-2020 09:05