Het Kesper College komt 15 april in actie voor Dance4life!

Gouda – Het Kesper College komt in actie voor Dance4life! De leerlingen van deze voortgezet speciaal onderwijs school staan op tegen seksueel geweld bij meisjes in Papoea. Op vrijdag 12 april van 12:00 tot 17:30 uur kunt u deelnemen aan allerlei activiteiten aan de Nansenstraat 40 te Gouda, uitgevoerd door de leerlingen. Denk aan portrettekenen, Rad van Fortuin en fotoshoots. Ook is er een rommelmarkt en worden er optredens verzorgd!

Het bedrag dat opgehaald wordt, komt geheel ten goede aan Dance4life! Bent u niet in de gelegenheid om op de voornoemde datum langs te komen, maar wilt u wel bijdragen aan deze actie? U kunt ook een bedrag naar keuze doneren via de actiepagina https://scholenactie.dance4life.nl/kesper-college-gouda. Leuke bijkomstigheid, wanneer wij het meeste geld ophalen van alle Nederlandse scholen naar ratio van leerlingen, dan krijgen wij een geheel verzorgd schoolfeest!

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving? Mail het ons via redactie@degouda.nl Download nu deGouda App voor iOS en Android   03-04-2019 15:33