Groot onderhoud N207 tussen Gouwe Park en Eurotonde

Gouda – De provincie Zuid-Holland voert tussen 10 en 18 oktober asfaltwerkzaamheden uit aan de N207 bij Gouda tussen de kruising bij Gouwe Park en de Eurotonde. De werkzaamheden worden in de nacht en in het weekend uitgevoerd. Alle verkeer wordt omgeleid.

De werkzaamheden zijn onderdeel van het groot onderhoud aan de N207. Het asfalt van de hoofdrijbaan en het fietspad worden vernieuwd. Ter hoogte van Westergouwe komt er stil asfalt.

Omleidingen
Fietsers worden in de nachten van 10 tot 14 oktober vervoerd met een pendelbus. Er zijn drie haltes: bij de ingang van Gouwe Park, bij rotonde t’ Weegje en bij de Eurotonde.

Advertisements

Tijdens de wegafsluitingen wordt verkeer vanuit Rotterdam richting Waddinxveen en Gouwe Park omgeleid via de A20, de A12 (afrit Gouda), de N452 en de N207 bij de Coenecoopbrug.

Verkeer richting Gouda en Westergouwe wordt omgeleid via de A12 (afrit Gouda), door Gouda en over het sluiseiland.

Westergouwe blijft te allen tijde bereikbaar vanuit Gouda via het sluiseiland. Verkeer wordt ter plaatse door verkeersregelaars of bebording begeleid.

Geluidshinder
De werkzaamheden kunnen volgens de provincie ’s nachts en overdag geluidshinder veroorzaken. Het frezen van het bestaande asfalt maakt lawaai. Bij de asfalteringswerkzaamheden is het piepen van achteruitrijdende voertuigen lokaal hoorbaar. Ook overdag, wanneer de weg niet is afgesloten, zijn er werkzaamheden die geluidshinder kunnen veroorzaken.