Gouwenaar Juransly Meyers 2 maal Nederlands Kampioen turner

Gouda – Afgelopen weekend vond het NK turnen 2019 plaats te Alkmaar. Voor Velocitas kwamen daar 4 turners in actie. Ook hadden we nog 2 reserve turners die mee mochten. Op de toestelfinales van zondag ging Velocitas Gouda met 5 medailles naar huis. Juransly Meyers verraste vriend en vijand door 2x Nederlands kampioen te worden. Hij behaalde het goud op het toestel ringen en sprong en heeft zich hierdoor geplaatst voor het grote toernooi in Ahoy.

Op zaterdag mocht Ray Ngadimin zijn meerkampfinale turnen in de categorie Instap Talenten divisie. Hij werd 12e van Nederland. Dirk-Jan v/d Meulen werd in categorie Senior 2e divisie 11e. Op zondag kwam als eerste turner Roald v/d Meijden (Pupil 2e divisie) in actie op sprong. Hij won knap het brons.Dirk-Jan v/d Meulen mocht in actie komen op ringen en brug. Op ringen pakt hij het zilver en op brug het brons.
Teammaatje Juransly Meyers wint 2x het goud op de toestellen ringen en sprong. Hij mag op zondag 23 juni nog strijden in Ahoy. Reserve turners Kees Vermeulen en Wesley Bouman mochten helaas niet in actie komen.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?