Goudse zaalhockeyers doen het prima

Zowel de heren als de dames van GMHC doen het prima in de zaal. De heren verzuimden afgelopen weekeinde weliswaar de koppositie te veroveren door een nipte nederlaag bij concurrent De IJssel (4-5), maar staan nog steeds op een sterke tweede plaats. Dat komt mede doordat er wel winst werd geboekt tegen Ommoord (8-3). De hockeyers moeten het in de tweede klasse veelal opnemen tegen tegenstanders die in de veldcompetitie (waar GMHC in de derde klasse speelt) hoger zijn ingedeeld.
Overigens zijn de GMHC’ers met nog twee wedstrijden in het vooruitzicht nog steeds niet kansloos, want de achterstand bedraagt drie punten.
De Goudse dames hebben hun eerste plek met verve verdedigd door overwinningen op achtervolger Spirit (3-2) en op Rapid (6-0). Het kampioenschap kan GMHC nauwelijks meer ontgaan. Met nog twee wedstrijden staan de dames zes punten voor en hebben ze een veel beter doelsaldo dan Spirit.
De zaalcompetitie wordt altijd in de winterstop gespeeld in de maanden december en januari. Aanstaand weekeinde is de slotdag, waarna de teams zich gaan voorbereiden op de veldcompetitie.
In totaal doen bij GMHC 46 teams van jong tot oud mee in de zaal.