Goudse Spellendag op zaterdag 12 mei

Gouda – Spelgroep Gouda en (web-)spellenwinkel Simtasia organiseren op 12 mei alweer 29ste editie van de Goudse Spellendag. Het evenement wordt dit jaar voor het eerst op zaterdag gehouden.

De spellendag vindt vier keer per jaar plaats, maar tot nu toe altijd op zondag. Om andere geïnteresseerden aan te spreken en ook de mensen voor wie de zondag geen mogelijkheid is toch de gelegenheid te geven met het evenement kennis te maken, is nu gekozen het evenement op zaterdag te organiseren.

Op de Goudse Spellendag kan jong en oud kennis maken met verschillende soorten bordspellen. De afgelopen jaren is de belangstelling voor bordspellen weer enorm gegroeid, met als bekendste exponenten Kolonisten van Catan en Carcassonne. Diverse uitgevers, zoals 999Games en Portal Games, en auteurs zijn aanwezig om hun nieuwe spellen te demonstreren. Maar ook vele oudere spellen kunnen geprobeerd worden.

De toegang tot de Goudse Spellendag is gratis, binnenlopen en meespelen kan op elk moment tussen 12.00 en 18.00 uur. De locatie is de grote zaal van Concordia, Westhaven 27 in Gouda. De bar is geopend voor een drankje of een broodje.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

07-05-2018 11:39