Goudse restaurants verenigen zich voor 4 gangendiner aan huis

Foto Pim Mul 13112020

Gouda – Op zaterdag 28 november organiseren verschillende Goudse restaurants Culi tour bij jou over de vloer. Dit concept biedt horecaliefhebbers de mogelijkheid om te genieten van het beste uit de Goudse horeca, maar dan gewoon thuis aan de keukentafel. Het thuis diner bestaat uit 4 gangen en is met zorg samengesteld door Brasserie Bar De Zalm, Unique, Viejees, Bij Ons, Puur Chocolaterie en Wijnhandel van Welie. De social media content wordt gemaakt met belangeloze medewerking van de mannen van Asociaal Marketing. De eveneens Goudse ondernemer, Jongeneel verpakkingen zorgt ervoor dat de dinerbox op een milieuvriendelijk manier wordt verpakt.

Bob de Jong (van Bob-kok) en Rianne Peelen-Bouwman (De Zalm) zijn initiatiefnemers van de Culi tour. Zij willen op 28 november één dag hun horecakrachten bundelen en iets met elkaar organiseren.

‘’Wij kunnen door het sluiten van de horeca helaas geen gasten ontvangen. Dus wij zijn gaan denken hoe we mensen toch kunnen laten genieten van het beste eten en bijpassende wijnen uit Gouda. Door ons te verenigen hoeven gasten niet te kiezen voor één bepaald restaurant, want ieder restaurant neemt een gang voor zijn rekening’’, aldus De Jong.

Advertisements

Op 28 november wordt de Goudse dinerbox ‘uitgeserveerd’ voor €39,50 per persoon. De gerechten kunnen worden begeleid met wijnen van Wijnhandel van Welie (dit zit niet bij de prijs inbegrepen). Ook aan de vegetarische liefhebbers is gedacht. Alle gerechten kunnen zo op tafel en voor het hoofdgerecht is een korte instructievideo, zodat het menu binnen handomdraai op tafel staat.

Meer informatie en bestellen kan via 06-14929321.

14-11-2020 10:00