Goudse Hofstedendagen

Gouda – Komend weekend vinden voor de 41ste keer de Goudse Hofstedendagen plaats. De meer dan 25 boerderijen met hun erven aan de Bloemendaalseweg. zijn twee dagen lang het bruisend middelpunt van Gouda met vele verrassende activiteiten, optredens, ambachten, dichters, workshops en op zondag om 12.30 uur een begeleide wandeling vanaf het Hospice.

Een twee kilometer lang Open Huis met als thema ‘Passie voor Kleur’. Door een bezoek aan een of meerdere boerderijen kan iedereen kennismaken met de diversiteit en vele uiteenlopende facetten van een van de weinige veenlinten in een stad. De diversiteit komt ook tot uiting middels de langs de Bloemendaalseweg door deelnemers en bewoners geplaatste waslijnen met het meest uiteenlopende wasgoed.

In dit kader en in samenwerking met Roze Zaterdag is er dit jaar een alternatieve opening waarbij een kleine stoet zaterdag om 12.00 uur vanaf het Dierenopvangcentrum over de Bloemendaalseweg naar de Markt trekt.

Advertisements

Bij de deelnemers zijn programma’s verkrijgbaar. Alle informatie is ook te vinden op www.goudsehofstedendagen.nl. Het evenement is gratis toegankelijk.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android
25-05-2018 09:58