Goudse Boksvereniging zet zich in voor spierziekte tijdens Singelloop

Boskoop/Gouda – De Goudse Boksvereniging zet zich tijdens de 29e Goudse Nationale Singelloop (10 km, op 8 september) in voor de Stichting Spieren voor Spieren. Het initiatief komt van Pascal Stolk die al twintig jaar bokst bij de vereniging. Er wordt geld opgehaald voor kinderen met een spierziekte.

De broertjes Dylan (l) en Senna Smith (r) uit Boskoop zijn kind ambassadeurs voor de Stichting Spieren voor Spieren. 
Foto: SpierenvoorSpieren.nl | Bewerking: deGouda

De broertjes Dylan en Senna Smith uit Boskoop zijn kind ambassadeurs van de stichting Spieren voor Spieren. Zij zijn het boegbeeld van deze actie onder de motto ‘hardlopen voor spieren’. Zelf hebben zij ook te kampen met een spierziekte. “Gezien wij net zoals bij vele andere sporten veel gebruik maken van spieren willen wij graag ons steentje bijdragen om kinderen ook de mogelijkheid te geven om te gaan sporten”, zegt Pascal Stolk namens de vereniging.

Aankomende donderdagavond 24 augustus mogen de broertjes meetrainen, waardoor er voor Senna een wens in vervulling gaat. De vereniging zal een voorlopige cheque uitreiken aan de kindambassadeurs.

Tussenstand donaties
Het doel van minstens vijfduizend euro is inmiddels gehaald. De tussenstand is op 5.390 euro uit 140 donaties. Namens de Goudse Boksvereniging hoopt Pascal dat er nog meer mensen doneren om het goede doel te steunen. Twaalf leden van de Goudse Boksvereniging zullen deelnemen aan de Goudse Nationale Singelloop op de tien kilometer. Klik hier om te doneren >>>