Gouds Kinderboekenfeest 2018

Gouda – Op woensdag 3 oktober vieren Goudse culturele instellingen in samenwerking met de Brede School de start van de Kinderboekenweek samen met kinderen uit Gouda. Het feest start om 14.30 uur in de Goudse Schouwburg en eindigt iets na vijven.

De jonge deelnemers (vanaf 6 jaar) volgen twee creatieve workshops die te maken hebben met het thema van deze Kinderboekenweek: Vriendschap. Vervolgens treedt theatergezelschap MaxTak op in de Grote zaal met de voorstelling ‘Bruno wordt een Superheld’: vrolijk muziektheater, waar je ook een beetje stil van wordt. Een voorstelling vol grappige scenes, ontroerende liedjes en opzwepende muziek. Naar het hartveroverende boek dat werd bekroond als beste Noorse kinderboek van het jaar. Het beloofd weer een groot kinderfeest te worden.

Het Gouds Kinderboekenfeest 2018 wordt georganiseerd door: Kunstuitleen Gouda, Cultuurhuis Garenspinnerij, Verzetsmuseum, Museum Gouda, Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland, Bibliotheek Gouda, Het Streekarchief en De Goudse Schouwburg, in samenwerking met Brede School Gouda.

Advertisements

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
17-09-2018 14:36