Gouds bedrijf wint prijs voor beste online houthandel

Gouda – Verdouw Bouwproducten heeft dit jaar de prijs gewonnen voor beste online houthandel. Vrijdag 15 december maakte Houtwereld, de organisator van deze wedstrijd, dit bekend. Eind november ontving het team van Verdouw deze prijs, uitgereikt door het vakblad. Dit gebeurde tijdens een borrel in Utrecht.

In zeven categorieën werden bedrijven bekroond voor hun uitzonderlijke kwaliteit binnen de branche. Volgens de stemmers hebben de winnaars hun zaken het beste op orde als het gaat om: assortiment, kwaliteit, betrouwbaarheid, kennis, vakmanschap, service, deskundig advies, snelheid en levering. Verdouw mag zich met deze bokaal een jaar lang de beste online houthandel van Nederland noemen.

Met het rapport in handen roemde hoofdredacteur Marleen van Herwijnen (van Houtwereld) de prestaties van Verdouw: “Knap hoe jullie de concurrentie voorbleven met maar liefst 29,1 procent. Jullie ontvingen van alle genomineerde bedrijven de meeste stemmen.” Bij de stemmen werden meerdere toelichtingen gegeven: ‘Je kunt er niet alleen bestellen, maar er staat vooral veel informatie op de website’, een ander schreef: ‘Gebruiksvriendelijke en handige website’, weer een ander schreef: ‘Top dat je ook de bezorgtijden kan bekijken’. “Dit zijn prachtige woorden en een bekroning op ons werk. We zijn al sinds 2000 online actief, maar begin 2015 hebben we de focus verbreed. Naast het bestellen van bouwmaterialen zijn we online ook gaan inzetten voor het delen van kennis en het verlenen van service. Zo hebben we de informatie op onze website over ons assortiment completer gemaakt en zijn we handige tips gaan delen via een blog. Online bestellen is makkelijker gemaakt, klanten kunnen hun bezorgtijden volgen en ze hebben altijd inzicht in al hun lopende orders en offertes”, aldus Arnout van Nieuwkoop, online marketeer bij het Goudse bedrijf.

Advertisements

Verdouw bestaat al meer dan honderd jaar en er werken op dit moment meer dan honderd mensen. Sinds een paar jaar zijn ze zich aan het ontwikkelen als totaalleverancier voor de bouw. Vanuit een groot logistiek centrum aan de rand van Gouda bezorgen zij dagelijks bij veel aannemers en bouw gerelateerde bedrijven in Nederland. Zie ook www.verdouw.nu.