Gouda bij Kaarslicht LIVE te zien op TV West

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rond de feestdagen zijn bij Omroep West diverse programma’s te horen, zien en volgen die de gezellige decembermaand op passende wijze omlijsten. Nieuw dit jaar is het LIVE verslag van Lichtjesavond Delft en ook Gouda bij Kaarslicht is weer LIVE te zien op TV West. Ook de Kerst Sing-Along, een kertconcert, de oudejaarsconference ‘Vaarwel 2019’ van Sjaak Bral en een LIVE verslag van de Nieuwjaarsduik Scheveningen zijn onderdeel van de feestdagenprogrammering op TV West, 89.3 Radio West, Omroepwest.nl en de app.  

Naast de reguliere programma’s zijn in december bij Omroep West (radio, tv en online) de volgende programma’s en evenementen te volgen:

TV West en online (website en app)

Alle maandagen in december vanaf 17.00 uur: Ik denk aan Jou

Advertisements

Johan Overdevest zet mensen die een kleine sociale circel hebben in het zonnetje.

 

Dinsdag 10 december om 18.45 uur: LIVE Lichtjesavond DELFT

(herhaling: 15 december vanaf 12.00 uur)

 

Vrijdag 13 december om 18.55 uur: LIVE Gouda bij Kaarslicht

Registratie van het evenement Gouda bij Kaarslicht, gepresenteerd door Nawal Bakkali.

(herhaling 24 december vanaf 17.00 uur)

 

Eerste Kerstdag vanaf 17.00 uur: Kerst Sing-Along

Gregor Bak, zangeres Francis van Broekhuizen en een 300-koppig kerstkoor zingen bekende kerstliedjes in het Atrium van het Haagse Stadhuis.

 

Tweede Kerstdag vanaf 17.00 uur: Op de Kaart Kerstuitzending

Jet, Pim en Annelies staan met de bekende Op de Kaart-bus op de Royal Christmas Fair in Den Haag en ontmoeten daar bijzondere bezoekers.

 

Vrijdag 27 december vanaf 17.00 uur: D’r Uit met Buyt

De hoogtepunten uit het afgelopen seizoen, waarin Joop gesprekken voerde met sport-grootheden zoals Sjaak Polak, Johan Derksen en Aad de Mos.

 

Zaterdag 28 december vanaf 17.00 uur: Kerstconcert Kurhaus

Een registratie van het kerstconcert dat Sef Thissen in 2018 gaf in het Kurhaus. Samen met een groot orkest en een koor spelen zij Kerstmuziek van Bach tot Bing Crosby.

 

Radio West, TV West en online:

Oudejaarsavond 31 december: Vaarwel 2019

Oudejaarsconference van Sjaak Bral.

 

Nieuwjaarsdag: Nieuws en LIVE verslag van de Nieuwjaarsduik Scheveningen

Op Radio West nemen Tjeerd Spoor en Bas Muijs het nieuws van de oudejaarsnacht door vanaf 9.00 uur ’s morgens, gevolgd door een LIVE verslag van de Nieuwjaarsduik Scheveningen. Op TV West is de Nieuwjaarsduik vanaf 11.30 uur LIVE te volgen met Jet Sol en Pim Markering. Online is al het nieuws rond oudejaarsnacht en de duik continue LIVE te volgen.

Op Omroepwest.nl is meer informatie te vinden over de feestdagenprogrammering, alsmede alle exacte uitzendtijden in de radio- en televisiegids.

Ontvangst

De regionale zender TV West is landelijk te zien via digitale tv-ontvangers (onder meer Ziggo kanaal 30) en online via de website Omroepwest.nl en de app. 89.3 Radio West is via de ether te beluisteren op de frequentie 89.3 FM, maar ook via DAB+ en de kabel. Alle programma’s van radio en tv zijn rechtstreeks en na afloop terug te bekijken en luisteren online via de website Omroepwest.nl en via de gratis app.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van ontvangst van TV West en 89.3 Radio West

04-12-2019 19:00