GlaMMM-ERasmus Lichtjesloop in de binnenstad

De GlaMMM-ERasmus Lichtjesloop is een uniek loopavontuur door de romantisch verlichte Goudse binnenstad. Tijdens deze loop op vrijdag 21 december genieten de deelnemers van sprookjesachtige steegjes en hofjes enn een aantal culturele surprises. Na afloop is er een muzikale afterparty in de Gouda Studio’s (Oosthaven 12) voor live muziek en meer.

De Lichtjesloop is voor iedereen die 5 km binnen 45 minuten kan lopen en bereid is zich zo veel mogelijk met lichtjes te versieren. De lopers worden ingedeeld in een passende groep. De groepsindeling verschijnt rond 19 december op Facebook en wordt gemaild aan de deelnemers.

De route is ongeveer 5 km met af en toe een stop. Het gaat niet om snelheid, maar plezier. Vanaf 18.10 uur verzamelen op de Markt, het loopavontuur start vanaf 19.00 uur. Voorinschrijven kan tot 30 november via info@goudasport.nl (*) Deelname aan de loop kost 15 euro, dit is inclusief een unieke herinnering en leuke verrassingen.
Meerkosten voor de afterparty zijn 5 euro. Hiervoor krijg je live muziek te horen, maak je de verkiezing van de Lichtjeskoningin en Lichtjeskoning 2018 mee en kun je met de ’70/’80’s disco meedansen. Na-inschrijven kost 18 euro (géén garantie herinnering). Dit kan uiterlijk tot 18 december. Het startnummer kunt u vanaf dinsdag 11 december afhalen in de winkel van VS-sport op de Nieuwehaven 9 tijdens de gebruikelijke openingstijden.

Advertisements
Goudse Lichtjeskoningin of Lichtjeskoning 2018

Versier jezelf met de mooiste verlichting die je kunt bedenken. De leukst verklede dame en heer worden uitgeroepen tot Lichtjeskoningin en Lichtjeskoning 2018.

(*) De inschrijving is pas voltooid als u het ontvangen aanmeldformulier compleet ingevuld hebt.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
05-11-2018 10:08