Gastheren en gastvrouwen gezocht voor Film van de Stad 2014

Gouda Bruist zoekt gastheren en gastvrouwen die op vrijdag 10 oktober de nieuwe ‘Film van de Stad’ willen vertonen.
De editie van 2014 gaat over werken en recreëren in Gouda Waterstad. De dvd duurt ongeveer een uur en bevat een groot aantal fragmenten, die zijn verzameld door Oud Gouda. De film bevat historische en eigentijdse beelden van Gouda.
Vorig jaar deden ruim 30 locaties mee, waaronder huiskamers, buurthuizen, verzorgingshuizen, cafés en andere ontmoetingsruimtes.
Nodig je buren, straatgenoten of medebewoners uit en kijk wat zij weten over Gouda door de jaren heen. Misschien komen er interessante verhalen naar boven!

Het enige wat je nodig hebt is een dvd-speler en een televisie. Vertoning via een computer en beamer is ook mogelijk. Je ontvangt begin oktober kosteloos de dvd. Ook krijg je een voorbeeldbrief om anderen mee uit te kunnen nodigen.
Film van de Stad is onderdeel van het programma ‘Zullen we samen’ dat eind september en begin oktober in Gouda plaatsvindt om eenzaamheid tegen te gaan.
Meld je locatie of huiskamer voor 26 september aan via het aanmeldformulier op goudabruist.nl of per mail via welkom@goudabruist.nl