Ga je naar de het Huis van de stad, wordt je fiets verwijderd

De gemeente Gouda verwijderd vanaf vandaag fietsen welke geparkeerd staan in het vak naast de ingang van het Huis van de Stad. dit fietsvak is juist bedoeld voor het parkeren van fietsen als je een bezoek brengt aan onze gemeente. Echter bewoners vinden het een rommelig aanzicht. Logisch want er ontbreekt een fietsenrek om eea te ordenen.

Als oplossing gaat de gemeente nu controleren of je fiets er te lang staat. Eerst plaats men een sticker op je fiets en na een uur wordt die fiets verwijderd. Hieruit kunnen 2 conclusies worden getrokken:
1) De gemeente Gouda beschikt over mens capaciteit die vrijgemaakt kan worden om te controleren hoe lang je fiets geparkeerd staat op deze fietsenplek.
2) Een bezoek aan de gemeente Gouda zal en mag nooit langer duren dan 1 uur, want dat is de tijd die de gemeente als ruim voldoende heeft beschouwd om te parkeren op deze plek.

Vooral punt 2 lijkt mij een geweldige vooruitgang in Gouda. Vanaf nu kun je plannen hoe lang je maximaal nodig hebt om gebruik te kunnen maken van de dienstverlening van onze gemeente. Alleen ontbreekt er nog 1 dingetje. Mocht onverhoopt je toch langer dan een uur nodig hebben bij de gemeente dan zullen ze vast je opgeborgen fiets voorrijden naar de ingang van het HvdS. Als service!