Feestelijke opening buurtcentrum Walvisstraat

Gouda – Het nieuwe buurtservicecentrum West aan de Walvisstraat in Korte Akkeren wordt zaterdag 14 januari feestelijk geopend. Wethouder Corine Dijkstra verricht de officiële opening van deze ontmoetingsplek voor alle inwoners. Ze doet dat onder meer met de prijsuitreiking aan degene die de naam voor dit nieuwe centrum heeft bedacht. De naam wordt tijdens de opening onthuld.

Het ontmoetingscentrum gaat verschillende activiteiten aanbieden: vrijwilligers gaan maaltijden koken voor de eettafels waaraan buurtgenoten tegen een kleine vergoeding kunnen deelnemen. Er komen cursussen en creatieve clubs. Maar ook gewoon binnen lopen voor een kopje koffie en een praatje is mogelijk.

Sociaal Team
Het Sociaal Team jeugd en volwassenen houdt hier dagelijks spreekuur. Het centrum is door de week alle dagen open. Verder heeft het Sociaal Team volwassenen elke woensdag van 09.30 tot 11.30 uur inloopmogelijkheid voor informatie en hulp bij financiële vragen, onder de naam de Papierwinkel.

Advertisements

Open huis
Het nieuwe centrum is zaterdag 14 januari tussen 12.30 en 14.00 uur open voor belangstellenden. Neem dan wel een theekopje mee, want daar gaat iets verrassends mee gebeuren.