Feestelijke opening ANWB op de kop van de Kleiweg

De nieuwe winkel van de ANWB op de kop van de Kleiweg werd woensdagochtend 15 juni feestelijk geopend. Vestigingsmanager Astrid Ridderhof, Directeur Retail Andre Suurmond en wethouder Daphne Bergman opende om 09.30 uur met het symbolisch doorknippen van een gele lint.

Rond 09.15 uur kwamen de eerste belangstellenden in de rij staan. Niet veel later stonden ruim 200 mensen in de rij om de nieuwe ANWB winkel te bezoeken. “Ik hoopte al op een hoge opkomst, maar dit is echt een verrassing. De winkel staat vol, maar dat weerhoudt de mensen niet om in de rij te gaan staan.” De bezoekers zijn blij dat de winkel nu in de binnenstad zit gevestigd, wat voor velen makkelijker bereikbaar is geworden.

Het was een investering om de boel in het voormalige Schoenenreus-pand te verbouwen, maar daar heeft Andre Suurmond (directeur retail) geen probleem mee. “Dat doen we graag voor onze leden. We willen graag lokaal dichtbij de mensen zijn. Ook in Gouda willen we die goed bedienen.” Hij vond dat de oude vestiging aan het Stationsplein ‘een beetje afgelegen’ lag. “Nu zitten we op de Kleiweg en goed in het zicht. Ik weet zeker dat de mensen ons nu helemaal weten te vinden.”