Feestelijke heropening Aldi Waddinxveen na verbouwing

Waddinxveen – Op vrijdagochtend 2 november wordt om 8.00 uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan Zuidplashof in Waddinxveen feestelijk heropend. De opening wordt verricht door filiaalleider Brain. Het wordt een bijzondere gebeurtenis. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit.

In verband met de verbouwing sluit het filiaal op zaterdag 27 oktober om 14.00 uur.
Tijdens de heropeningsochtend krijgen de eerste 400 klanten bij aankoop van minimaal 20 euro aan boodschappen een tas met een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als notebooks, scheerapparaten of een tegoedbon ter waarde van 250 euro. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

De enthousiaste filiaalleider Brain: “Wij zijn als team bijzonder trots om in dit mooie vernieuwde filiaal te mogen werken. Klanten gaan verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes! Met veel aandacht voor verse producten en een ruime winkel “nieuwe stijl” kunnen we onze klanten nog beter bedienen. Wij zijn in ieder geval klaar voor een mooie toekomst in Waddinxveen. We heten iedereen dan ook van harte welkom.”

Advertisements
Foodtruck

Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid, die klanten gratis kunnen proeven.

Duurzame winkel

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen Alle binnen- en buitenverlichting is LED en papier en folie worden 100 procent gerecycled. Bij de bouw zijn regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken geweest.

De vernieuwde winkel aan Zuidplashof 2 in Waddinxveen beschikt over bijna 200 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
23-10-2018 09:05