Familiefilm Paddington in Theater Concordia

Grappig, creatief en hartverwarmend

In de kerstvakantie draait op woensdagmiddag 23 december de hartverwarmende film Paddington in Theater Concordia in Haastrecht. Kom je ook kijken?

Paddington is een familiefilm naar de beroemde boeken van Michael Bond over het beertje Paddington die door de familie Brown in huis genomen wordt. De film is geschikt voor alle leeftijden.

Een jonge Peruviaanse beer met een grote passie voor alles dat Brits is reist naar Londen om een huisje te vinden. Alleen en verdwaald eindigt het beertje op Paddington Station, waar hij er achter komt dat het stadsleven niks voor hem is. Op het station wordt hij gevonden door de familie Brown, die het beertje in huis neemt. Alles lijkt goed te gaan voor het beertje totdat een museumconservator het unieke beertje ontdekt. Een beresterk verhaal!

Paddington begint woensdag 23 december om 14.00 uur. Kaarten (à € 4,00 voor kinderen en
€ 7,00 voor volwassenen) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

Op vertoon van je jeugdpaspoort Krimpenerwaard krijg je 10% korting! Heb je nog geen jeugdpaspoort Krimpenerwaard? Haal er dan één op bij Grand Café Concordia.