Eigenaar van Beynum Autogroep verkoopt bedrijf

Gouda – Eigenaar Onno van Beijnum heeft vandaag bekend gemaakt bedrijf van Beynum Autogroep te verkopen. Via LinkedIn meld hij overtuigd te zijn een fantastisch en toekomstbestendig bedrijf ontstaat met behoud van het familiebedrijf karakter.

Volkswagen Pon Financial Services, Maas Autogroep en Van Beynum Autogroep hebben overeenstemming bereikt om hun krachten te bundelen in het groene hart. In deze samensmelting is Maas Autogroep voornemens de dealerbedrijven van de Van Beynum Autogroep over te nemen en zal Volkswagen Pon Financial Services de leaseportefeuilles van Maas Leasing en Lease Connection overnemen. De overname van de dealerbedrijven is ter goedkeuring voorgelegd aan de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Na goedkeuring van de ACM verwachten partijen de transacties af te ronden.

Van Beynum Autogroep
Van Beynum Autogroep is al bijna 100 jaar actief in het groene hart, met vestigingen in Gouda, Moordrecht, Woerden en Bodegraven. Deskundigheid, kwaliteit, innovatie en een hoog serviceniveau zijn de voorwaarden voor het succes en de groei van de Van Beynum Autogroep. Deze voorwaarden worden gebundeld met die van de Maas Autogroep voor een nog sterkere positie in de markt. De leasemaatschappij Lease Connection is onderdeel van het dealerbedrijf Van Beynum Autogroep en zal worden toegevoegd aan de portefeuille van Volkswagen Pon Financial Services in het verzorgingsgebied van de nieuwe Maas Autogroep.

Volkswagen Pon Financial Services
Volkswagen Pon Financial Services behoort tot de top drie leasemaatschappijen in Nederland. Zij biedt zowel de zakelijke als particuliere klant op automotive toegesneden financiële, verzekerings-, lease- en mobiliteitsproducten aan. Deze producten zijn nauw met elkaar verbonden waardoor er totale vrijheid in mobiliteit aangeboden kan worden. Volkswagen Pon Financial Services heeft een intensieve samenwerking met het dealernetwerk van aandeelhouder Pon. Daarnaast heeft zij ook een universele tak voor de overige merken.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

12-04-2019 11:50