Eigenaar Stubbe Transport in Gouda overleden

Gouda – Op woensdag 28 november is Rinus Snel op 71-jarige leeftijd overleden. Rinus was eigenaar van Snel Shared Logistics en nam in 1990 Stubbe Logistiek over in Gouda waar hij tot aan zijn overlijden directeur-eigenaar van was. Dat heeft een woordvoerdster van Stubbe Logistiek donderdag aan Transport Online bevestigd.

Stubbe werd in 1936 opgericht door Hendrik Stubbe, transporteur in het zand en grind. Medio 1950 werd een aanvang gemaakt in tanktransport van onder andere stearine (kaarsvet). Vanaf 1990, na de overname door Rinus Snel, is een start gemaakt met de reorganisatie van transporteur naar totaal logistiek. Sinds 2005 is Stubbe gevestigd aan de Edisonstraat in Gouda in een volledig nieuw onderkomen met alle aanverwante dienstverlening binnen handbereik.

Na de overname in 1990 is de tankvloot direct vernieuwd en met de oudere tanks is de tankcontainer opslag in gang gezet. Dit was de start van transportbedrijf naar complete logistieke dienstverlening welke vandaag de dag het tienvoudige aan omzet genereert.

Advertisements

Naast transportondernemer was Rinus Snel ook een oldtimer liefhebber. Zo was hij bestuurslid en sponsor van Haastrecht Klassiek.

SNEL Shared Logistics meldt donderdag: “We zullen zijn ongelofelijke energie en hartelijkheid zeker gaan missen. Nog geen anderhalve maand geleden mochten we Rinus en zijn vrienden met ruim honderd oldtimer vrachtwagens ontvangen bij SNEL wat een geweldige dag is geworden. Dat was de dag van Rinus en zo zullen we Rinus blijven herinneren.”

Het is nog niet bekend wanneer de uitvaart van Rinus Snel zal plaatsvinden.

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

30-11-2018 09:27