Eenvoudig je cursus kiezen in Gouda

Gouda – Ik woonde net een jaar in Amersfoort en het leek me leuk om een cursus te doen, om mijzelf te prikkelen, maar ook om wat lokale contacten op te doen. Maar wat ik precies wilde, dat wist ik nog niet. Het kostte dagen met rondbrowsen voor ik iets wijzer was geworden. In Gouda bleek het een stuk makkelijker te zijn, wie zoekt, vindt alle cursussen op een website bij elkaar. Ideaal om inspiratie op te doen dus.

Veel aanbieders van cursussen richten zich op een specifiek segment. Ze bieden creatieve cursussen aan, of zijn gespecialiseerd in taalles. Op kiesjecursus.nl vond ik alle verschillende categorieën gewoon naast elkaar. Dat was handig om in grote lijn te bepalen wat voor cursus mij het meest zou brengen. In nieuwe contacten in Gouda bijvoorbeeld. Maar ook of ik liever creatief geprikkeld wilde worden, lichaamsbeweging of juist ontspanning nodig had, in de vorm van yoga en mindfulness.

Yoga
Als eerste cursus in Gouda koos ik voor yoga. Wie weleens yoga heeft beoefend weet hoe belangrijk het is dat je een leraar hebt die je bevalt. Daarom was het handig dat op kiesjecursus.nl alle Goudse aanbieders gewoon bij elkaar staan. Op gevoel kwam ik al snel bij een aanbieder uit die mij fijn leek, dat scheelde dus veel zoeken en puzzelen. Nu het winterseizoen er weer aan komt ben ik weer aan het rondneuzen voor wat nieuws. Misschien iets in de creatieve hoek, met schilderen, of toch een schrijfcursus. Ik ben er nog niet uit.

Advertisements

Blijven leren houd me jong, dus ik ben ervan overtuigd dat ik iets nieuws vind.

Dit artikel is onderdeel van de speciale cursusbijlage van deGouda die woensdag 25 augustus huis-aan-huis is verspreid. Klik hier voor de digitale versie. 

25-08-2021 09:20