Do. 7-6: Gratis informatiebijeenkomst over de nieuwe Privacywet

Conceptual image of micro circuit. Security concept

Gouda – De meeste ondernemers en zelfstandige professionals zijn er al druk mee in de weer: het in werking treden van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), of, in het Engels, de General Data Protection Regulation (GDPR). Zelfs voor de kleinste ondernemer liggen er actiepunten om (miljoenen)boetes te voorkomen: ook personeels- en klantgegevens zijn persoonsgegevens die moeten worden beschermd.

Maar er zijn nog veel vragen en onduidelijkheden. IT-beveiliger G DATA organiseert daarom op 7 juni speciaal voor ondernemers een gratis informatiebijeenkomst over de nieuwe Privacywet bij Brasserie Copper in Gouda.

Tijdens de informatiebijeenkomst worden ondernemers ongedwongen geïnformeerd over verschillende aspecten van deze nieuwe privacywetgeving en over hoe de zakelijke software van G DATA kan helpen met compliance. Dit alles onder het genot van een kop koffie of thee. De toegang is gratis en er is geen enkele verplichting. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen, en aanwezigen krijgen uitgebreid de kans om te netwerken met andere ondernemers uit de omgeving. Geïnteresseerden kunnen gewoon binnen lopen wanneer het uitkomt, ’s ochtends tussen 10.00 en 12.00 uur en ’s middags tussen 13.00 en 15.00 uur.

Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar sales@gdata.nl.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

07-06-2018 12:41

Advertisements