Do. 29-5: Hulp bij computervragen

Close up of businesswoman hands using laptop at office desk

Gouda – Senioren in Gouda en omgeving kunnen met hun computervragen terecht in de Stadsbibliotheek in de Chocoladefabriek.

Veel mensen hebben al een cursus bij SeniorWeb of ergens anders gevolgd, maar hebben toch nog het gevoel niet voldoende ervaring te hebben om gemakkelijk met hun computer om te gaan. Met vragen over het gebruik van de computer kunnen senioren terecht tijdens het vragenuurtje, wekelijks in de Bibliotheek Gouda op dinsdag van 11.00 tot 12.30 uur, op de eerste verdieping. Elke eerste dinsdag van de maand is het spreekuur speciaal bedoeld voor vragen over tablets.

Loop vrij naar binnen, reserveren hoeft niet; wel vragen we een kleine vergoeding van 1 euro per half uur om de kosten te dekken.

Advertisements

De vragen kunnen zeer verschillend zijn. Bijvoorbeeld:
– Hoe organiseer ik fotobestanden en documenten zodanig dat ik ze later eenvoudig op de computer terug kan vinden?
– Hoe kan ik een foto per e-mail versturen?
– Hoe kan ik een brief die ik per mail heb ontvangen opslaan op mijn computer?
– Ik weet niet hoe ik het beste een document kan printen.
– Hulp bij computervragen wordt georganiseerd door de Bibliotheek Gouda in samenwerking met Seniorweb.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

29-05-2018 14:29