Di. 29-5: Gratis Open Petanque Competitie

Gouda – Petanque Vereniging Gouda organiseert een Open Petanque / Jeu de Boules Competitie: Een cyclus van zes dinsdagavonden voor jong en oud.

Jeu de Boules, het gezellige en boeiende spel waarmee je met stalen ballen zo dicht mogelijk bij een klein houten balletje (het butje) moet zien te komen wordt door veel Nederlanders vol enthousiasme gespeeld.

Iedereen die tijdens de vakantie op de camping regelmatig een partijtje Jeu de Boules wil spelen kan zich nu uitstekend voorbereiden. Petanque Vereniging Gouda organiseert namelijk een Jeu de Boules toernooi, speciaal voor de mensen met weinig of geen ervaring. Samen met je pa, ma, opa, oma of gewoon iemand anders speel je op zes dinsdagavonden een klein toernooi. De beste vier uitslagen tellen mee voor de eindrangschikking. Kun je een keer niet komen, dan is dat dus geen probleem. Elk team bestaat uit twee personen. Er worden twee partijen gespeeld van maximaal drie kwartier. Zo nodig kun je boules van ons lenen en wordt vooraf uitleg van de spelregels gegeven.

Advertisements

De competitie wordt gehouden op de dinsdagavonden 29 mei, 5 juni, 12 juni, 19 juni, 26 juni en 3 juli. Er zijn dagprijzen en prijzen voor de uiteindelijke winnaars van de competitie. Je meldt je aan vanaf 18.45 uur en het toernooi begint om 19.30 uur. De inschrijving sluit om 19.15 uur. Wil je eerst uitleg over de spelregels, zorg dan dat je om 18.45 uur aanwezig bent.

Deelname aan het toernooi is geheel gratis. Het toernooi vindt plaats op ons sportcomplex aan de Uiterwaardseweg 4, Gouda. Kom je (mee) met de auto, dan graag parkeren bij Sporthal De Zebra, Goverwellesingel 10, Gouda. Vlak achter de Goejanverwelledijk liggen onze sportvelden.

Bij voorkeur je team (kan ook individueel) vooraf aanmelden via www.goudapetanque.nl/toernooien.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

29-05-2018 13:04