Do. 29-3: Passie- en Paasconcert CRK Adonai

Waddinxveen – Christelijk Regiokoor Adonai uit Waddinxveen geeft op donderdag 29 maart een Passie- en Paasconcert in de Ontmoetingskerk, Groensvoorde 3 in Waddinxveen.

Tijdens dit Passie- en Paasconcert neemt het koor u mee naar de bovenzaal, de plaats waar Jezus samen met Zijn vrienden het laatste avondmaal hield. Ook de plaats waar de gebrokenheid van ons mensen voluit zichtbaar werd. Er ontstond ruzie: wie van ons zal de belangrijkste zijn in Uw Koninkrijk… Er was moeite met dienstbaarheid, niemand wilde elkaars voeten wassen, hoe gebruikelijk ook in die tijd. Er was verraad, hoogmoed, er werd gelogen… En Jezus? Jezus brak het brood en zegende het. Zijn zegenende handen boven de gebrokenheid. Hij heeft de Zijnen die in de wereld waren (…) liefgehad tot het einde (Joh. 13:1b). Tot op de dag van vandaag mogen wij leven onder Zijn zegenende handen. Als een Geschenk van Genade. Een geschenk vanuit zijn onbegrijpelijke liefde, ondanks de scherven van gebrokenheid in ons leven.

Als eerste koor in Nederland brengen wij delen van de nieuwste cantate van Joseph M. Martin, ‘Portraits in Grace’, ten gehore. Met deze cantate, aangevuld met andere nieuwe nummers en liederen uit ons bestaande repertoire, hebben we een prachtig programma weten samen te stellen dat u in de stille week meeneemt naar de bovenzaal op weg naar Pasen.

Advertisements

Aan dit concert zal medewerking worden verleend door: Lucas Kramer (solist), Jan Lenselink (piano), Sylvia Maessen (bas), André van Vliet (orgel), Elsemarieke den Hartogh (fluiten), Mark Wester (drums en percussie), Diane Abspoel (hobo), Laura v/d Stoep (viool) en Kees de Bruin (synthesizer). Het geheel staat onder leiding van dirigent Peter Burger.

Het concert begint om 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.15 uur. Voor meer informatie en de kaartverkoop kunt u terecht op de website van het koor: www.crkadonai.nl. Telefonisch kunnen kaarten worden besteld via 06-53 49 36 61. Entree volwassenen: 15 euro, voor jongeren tot 18 jaar 10 euro.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl