Do. 29-3: BYOS filmavond met Woodstock

Haastrecht – Theater Concordia organiseert donderdag 29 maart voor de vierde keer de ‘BYOS’-filmavond. BYOS staat voor Bring Your Own Seat. Bezoekers kunnen deze avond vanuit hun eigen luie stoel de originele (drie en een half uur durende) versie van de Woodstock documentaire-film bekijken. Kom ook met jouw ‘chille’ fauteuil, je eigen luie stoel of een kamervullende plofbank naar de BYOS-filmavond! Maar heb je geen zin om met je eigen meubilair te slepen: de Concordia stoelen staan er ook.

Woodstock is een Amerikaanse documentaire-film uit 1970 rond het gelijknamige muziekfestival uit 1969, geregisseerd door Michael Wadleigh. Op Woodstock traden oa op: Crosby, Stills & Nash, The Who, Joe Cocker, Santana, Janis Joplin en Jimi Hendrix. De film werd bekroond met een Academy Award voor Beste Documentaire.

Het is de originele film, dus lekker lang. Daarom mag je extra relaxt onderuit (voor het originele hippie-gevoel) op je eigen stoel of bank. Gastheer Rob van Zuijlen serveert drankjes en hapjes in de zaal tijdens deze ‘evening of Peace & Music’.

Woodstock begint donderdag 29 maart om 20.15 uur. Er is een beperkt aantal BYOS-plaatsen beschikbaar. Er zijn ook Concordia stoelen aanwezig. De film draait in Concordia op groot scherm. Kaarten (à 8 euro) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl