Do. 29-11: Informatiebijeenkomst voor een avondleesgroep filosofie

Books in stacks on the table in the background

In samenwerking met boekhandel Verkaaik organiseert Stichting Senia een informatiebijeenkomst voor mensen die belangstelling hebben voor een leesgroep filosofie die in de avond bij elkaar komt. De informatiebijeenkomst vindt plaats op donderdag 29 november om 18.30 uur bij boekhandel Verkaaik in Gouda. De toegang is gratis en vrijblijvend.

Veel mensen willen zich verdiepen in filosofie en de achtergrond van maatschappelijke kwesties. Een manier om dat te doen is via leesgroepen. Leesgroepen van Senia maken een keuze uit een boekenlijst, en bespreken elke 7 tot 8 weken een boek aan de hand van door deskundigen opgestelde discussievragen. Door deze vragenlijst is een boeiend gesprek gegarandeerd zonder dat de discussie verzandt. De discussievragen, ook wel leeswijzers genoemd, vervangen een vaste docent of gespreksleider. De boekenlijst is in te zien op de website van Senia www.senia.nl bij programma filosofie. De boeken schaft u zelf aan ofwel lenen van de bibliotheek.

Informatie

Belangstellenden kunnen zich aanmelden ter plaatse bij Boekhandel Verkaaik of per mail info@boekhandelverkaaik.nl of bij Stichting Senia e-mail: info@senia.nl, of door te bellen met 0570-562 656. Voor de organisatie is het fijn om vooraf te weten op hoeveel mensen ze kunnen rekenen, maar u bent ook zonder aanmelding welkom. Boekhandel Verkaaik kunt u vinden op de Lange Tiendeweg 35 in Gouda.

Advertisements

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

29-11-2018 09:00