Woe. 28-11: Linedancers zetten hun beste beentje voor in Floravita

Op woensdag 28 november treden De Anne Frank line-dancers op in restaurant De Boomgaard in Floravita. Deze line-dance groep dankt zijn naam aan de plaats waar zij wekelijks oefenen: Het Anne Frankhuis in Waddinxveen. De groep bestaat uit 8 enthousiaste 60-plussers die deze vorm van groepsdansen op country en westernmuziek met veel plezier beoefenen.

Voor deze avond hebben zij een programma samengesteld met demonstratiedansen, maar er is ook interactie met het publiek. Bewegen is op elke leeftijd belangrijk en met de vrolijke klanken van moderne country en westernmuziek en onder bezielende leiding van de dansers wordt iedereen uitgenodigd om mee te doen. Dat kan niet alleen op de dansvloer, maar ook vanuit de stoel is meedoen mogelijk.

De avond op 28 november begint om 19.30 uur in Floravita, Boezemlaan 4 in Boskoop. Leden van het Servicepakket betalen voor deze avond 4 euro. Voor niet-leden is het bedrag 5 euro. Bij deze prijs is een kop koffie of thee inbegrepen. Na afloop is er de gelegenheid om een drankje te gebruiken. De bar is tot 22.00 uur geopend. Reserveren kan via de receptie, telefoonnummer 0172-235 555.

Advertisements

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

28-11-2018 09:00