Do.29-01: Gouda Bruist

Op donderdag 29 januari is Bruispunt in Gouda Studio’s. Bruispunt is een tweemaandelijks Gouds open podium voor frisse ideeën en nieuwe acties.
Bruispunt reist in 2015 langs verschillende locaties. De eerste editie van 2015 is in Gouda Studio’s, waar het ook bruist van de activiteiten.
Ben je enthousiast over alles wat er in Gouda gebeurt of wil je dat worden? Kom langs en laat je inspireren!

Dorien Ketel verzorgt een Complimentenles in aanloop naar een Complimentenfeest. Hester van Zuthem is bedenker van Stadsdorp Stories en vertelt over haar project om verhalen uit de buurt zichtbaar te maken. Robbert Verspaandonk nodigt iedereen uit om mee te doen aan het bankjescollectief. Jurensli Willems komt langs namens het bureau discriminatiezaken. Hans Rood en Dick van Elk presenteren een plan om zelf energie op te wekken. Bart en/of Cornelis treedt op als Troubadichter.

Andere onderdelen zijn #durftevragen en #Plakzuil. Na Bruispunt ben je weer helemaal bijgepraat en up-to-date over alle mooie Goudse initiatieven.
Wil je zelf iets presenteren? Mail dan naar bruispunt@ideeenbrouwerij.nl.
Iedereen is 29 januari welkom bij Gouda Studio’s, Oosthaven 12. Deelname is gratis en consumpties zijn voor eigen rekening. De inloop is vanaf 19.30 uur en het programma start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Daarna blijft de bar open.
Meer informatie op goudabruist.nl.

Advertisements