Bibliotheek Gouda komt met eigen app

Overal en altijd toegang tot de Bibliotheek Met de Bibliotheek Wise app kun je je Bibliotheekzaken regelen waar en wanneer je dat wilt! Je hebt altijd en overal toegang tot de Bibliotheekcatalogus en handelingen zoals verlengen en reserveren.

De mogelijkheden van de ‘Bibliotheek Wise-app’ op een rij:

In één oogopslag kun je zien wat je thuis hebt en wanneer dit weer ingeleverd moet worden. Zo nodig kun je de uitleentermijn direct verlengen. Je kunt ook iemand machtigen die de uitleentermijn voor je verlengt.

Advertisements

Alle zoekopties uit de reguliere catalogus zijn beschikbaar. Het zoeken werkt op dezelfde manier als in de web- en publiekscatalogus. Je kunt reserveringen doen en titels aan je verlanglijst toevoegen.

Er zijn aanwinstenoverzichten, (persoonlijke) lees- en luisteradviezen. Ook kun je zien welke titels anderen hebben geleend en hoe deze zijn gewaardeerd.
Aanpassen van je gebruikersnaam, wachtwoord of je e-mailadres is mogelijk. Ook de manier waarop je de berichten van de Bibliotheek wilt ontvangen, kun je instellen. Verder is het mogelijk om je
reserveringen aan te passen en om je verlanglijst te bewerken.

Inbox en push-berichten houden je op de hoogte van de laatste stand van zaken. Reserveringen ophalen? Materialen inleveren? De Bibliotheek laat het je weten.