Do.28-01: Lezing Daan Westerink bij Boek en Troost

Hoe vind ik de kracht om verder te gaan? Rouwen anno 2016 Boek en Troost nodigt je uit om op donderdag 28 januari tijdens een lezing van Daan Westerink (rouw en verliesdeskundige) in gesprek te gaan over het rouwen anno nu.

Als iemand die je lief is overlijdt, staat de wereld op zijn kop. Wat heb je dan nodig? Mensen die er voor je zijn. Bij wie je je hart kunt luchten. Mensen uit de directe omgeving zijn ook in deze moderne tijd nog steeds erg belangrijk tijdens het rouwproces. Vrienden, familie, het eigen gezin, buren, collega’s maken het dragen van het verdriet vaak een stuk makkelijker. En niet alleen in de eigen kring, ook bij lotgenoten zoeken rouwenden een luisterend oor. Want wie anders dan hij of zij snapt wat je hebt meegemaakt?

Niet iedereen vindt de steun die nodig is. Er ontstaan soms misverstanden en familierelaties worden vaak hevig getest. Daan Westerink gaat tijdens de lezing in op rouwen anno 2016. Hoe kom je terug in je kracht na een traumatische gebeurtenis? Hoe geef je aan je omgeving aan wat je nodig hebt? Zij zal vertellen over haar eigen ervaringen, over haar werk met nabestaanden, haar onderzoek onder rouwende jongeren en over de workshops die ze gaf aan nabestaanden van vliegramp MH17.

Je bent welkom in de Ruimte voor Rouw van Boek en Troost aan de Lange Tiendeweg 69 in Gouda. Entree 7,50 EUR aanvang 19:30 (deur open 19:00 uur).Aanmelden via info@boek-en-troost.nl