Do. 27-12: Ponyochtend en cupcakejes versieren

In de vakantie worden er iedere dag activiteiten georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn we gesloten.

Dagelijks kunnen kinderen in de kantine komen knutselen: van tasje kleuren tot het verven van een spaarvarkentje. Hiervoor is aanmelden niet nodig. Voor de andere activiteiten kan tot een dag van te voren aangemeld worden. Op de boerderij kan er ook gegeten worden, in de Deel of op het terras; o.a. verse broodjes, lekkere pannenkoeken, poffertjes en uiteraard heerlijke erwtensoep!

Donderdag 27 december, wordt er ’s ochtends een Ponyochtend georganiseerd tussen 11.00 en 12.30 uur. Kinderen gaan meehelpen met het verzorgen van de pony’s en ezels, maken een leuke ponyknutsel, en een ponycupcakje! Kinderen maken ook een leuke quiz, welke pony/ezel past het beste bij jou? Vanaf 4 jaar.
’s Middags kunnen kinderen cupcakejes komen versieren tussen 13.00 en 15.30 uur en daarna lekker opeten.

Advertisements

Voor alle activiteiten geldt dat er tot een dag van te voren opgegeven kan worden. Kinderen onder de zes jaar onder begeleiding van een ouder of verzorger. Voor meer informatie, opgeven en bijdrages: Kinderboerderij De Goudse Hofsteden 0182-514219 / sandra@kinderboerderijgouda.nl www.kinderboerderijgouda.nl

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

27-12-2018 09:00