Vr. 28-12: Workshop ‘Mexicaans tafereel’ op de kinderboerderij

In de vakantie worden er iedere dag activiteiten georganiseerd op kinderboerderij De Goudse Hofsteden. 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn we gesloten.

Dagelijks kunnen kinderen in de kantine komen knutselen: van tasje kleuren tot het verven van een spaarvarkentje. Hiervoor is aanmelden niet nodig. Voor de andere activiteiten kan tot een dag van te voren aangemeld worden. Op de boerderij kan er ook gegeten worden, in de Deel of op het terras; o.a. verse broodjes, lekkere pannenkoeken, poffertjes en uiteraard heerlijke erwtensoep!

Vrijdag 28 december: Workshop ‘Mexicaans tafereel’

Tussen 11.00 en 15.00 uur kunnen kinderen meedoen aan een Workshop waarbij ze een prachtig ‘Mexicaans tafereel’ maken met een Nieuwjaarsboodschap. Ze gebruiken een dubbel houten paneel en werken met verf, zand, golfkarton, houten ijslollystokjes, foam klei, servetten, mos en als finishing touch een kant en klaar schedeltje!

Advertisements

Voor alle activiteiten geldt dat er tot een dag van te voren opgegeven kan worden. Kinderen onder de zes jaar onder begeleiding van een ouder of verzorger. Voor meer informatie, opgeven en bijdrages: Kinderboerderij De Goudse Hofsteden 0182-514219 / sandra@kinderboerderijgouda.nl www.kinderboerderijgouda.nl

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

28-12-2018 09:00